‘Clash Royale’ maart 2017 Update: hier is wat u kunt verwachten

Clash Royale is een van de meest populaire online multiplayer video game. Het spel heeft meer dan 500 miljoen + gecombineerd downloads op app opslag voor verschillende platformen. De laatste update, die werd gelanceerd in December 2016 heeft al zijn kaarten nu ontvouwd. Dus, het is gewoon de tijd voor Supercell te lancereneen langverwachte update voor de immens populaire video game.

Clash Royale (from clashroyale.com)
Clash Royale (from clashroyale.com)

Vanaf nu verwachten wij om de nieuwe update in de eerste week van maart te zien. Eens, is de update maart 2017 uit, dezelfde oude strategie van de ontplooiing van een kaart per twee weken zal worden gevolgd. Van de kaarten verwacht om buiten tezijn, de once we weten over nog zal worden gelanceerd als epische of zeldzame kaarten.

Nieuwe Clash Royale kaarten

Spelers van Clash Royale all over de Clash Royale Gems Hack hele wereld wachten vol ongeduld om hun handen op de aankomende kaarten. Er is geen gebrek aan gamers kijken in de winkel voor kaart balancing updates. Voor de afgelopen paar dagen, er zijn meldingen geweest van Supercell brengen de update in maart maar het heeft bevestigd noch ontkend door de gameontwikkelaars nog. Hoewel volgens sommige lekken van een insider, Clash Royale maart 2017 bijwerken kunnen een draak, Elite Barbarian Hut, Goblin pistool en een koningin Archer brengen aan het spel.

 

Laten we graven dieper in hoe deze nieuwe kaarten zijn gonna be. De Elite Barbarian Hut kaart kost negen Elixirs. De Elite Hut zal echter twee extra Elite barbaren samen met het gebruikelijke aantal gewone barbaren paaien. Voor negen Elixirs lijkt eenzeldzame Card van een Hut met veel grotere hit punt een eerlijke deal. Goblin pistool zal ook beschikken als een zeldzame kaart met een kostprijs van vier Elixirs die gedurende 40 seconden zal duren. Clash Royale Hack De bijgewerkte goblin pistool zal nu nieuwe Goblins schieten met een snelheid van 1,5 seconde.

 

Koningin Archer mogelijk een epische kaart en gaat waarschijnlijk kosten u vijf van uw kostbare Elixirs. Volgens de lekken, zal de Archer koningin hebben vergelijkbare capaciteiten als die van prinses legendarisch. De koningin zal 7,5 tegels van uw Arenakaart die een beetje minder dan prinses legendarisch de benodigde ruimte is bezetten. Deze epische kaart koningin heeft een snellere Hit snelheid van één seconde. Dus zou ze een juiste keuze te besteden uw Elixirs voordat een strijd trekt.

 

En de kaart, die ons allemaal verslaafd aan de nieuwe update kennisgeving had als een Epickaart zal functie. De Dragonkaart is de grotere en geïmproviseerde versie van de eerder geopenbaarde Baby Dragonkaart. De draak kost je zes Elixirs en een heleboel schade aan tegenstanders kan leveren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *