Ga goed van start met jouw Vereniging van Eigenaren

Wanneer je de eigenaar bent van een appartement in een groter complex, dan ben je waarschijnlijk lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Samen met de andere woningeigenaren zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhoud van de algemene ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan het trappenhuis, de lobby en uiteraard ook de lift. Een goed geregeld VvE Beheer hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, maar regelmatig gebeurt dat wel. Gelukkig is er een alternatief waardoor jij en de hele Vereniging goed van start gaat. Soms kan het zo eenvoudig zijn om een oplossing te vinden!

Geen structuur of regelmaat

De administratie en andere zaken van een VvE zijn vaak niet helemaal netjes geregeld. Het is meestal eenvoudig om aan te wijzen waar de fout zit. Er is weinig structuur in de organisatie en van regelmaat is vaak ook niet te spreken. Zeker wanneer je onderdeel bent van een VvE in een stad zoals Amsterdam, dan is de kans groot dat de leden nog wel eens wisselen. Door al die omstandigheden wordt het erg lastig om het VvE Beheer in goede banen te leiden. Gelukkig is er een oplossing. Je gaat namelijk beter van start met jouw Vereniging van Eigenaren wanneer je het VvE Beheer Amsterdam lekker uitbesteedt!

Uitbesteden van VvE Beheer

Eigenlijk is het heel logisch. Door het VvE Beheer in bijvoorbeeld Amsterdam uit te besteden aan een onafhankelijke partij, weet je zeker dat dit altijd en consistent geregeld zal worden. Hiervoor kun je ook nog eens diverse partijen benaderen. Zo ben ik zelf fan van Parel Beheer. Dit bedrijf is transparant over de werkzaamheden, denkt mee met de Vereniging en zorgt dat alles op tijd geregeld is. Door het VvE Beheer uit te besteden, draag je in feite de zorgen en stress over aan een expert. Vervolgens zal deze alles regelen en in goede banen leiden. Wat wil je nog meer?

Ook voor conflicten onderling

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar er zijn in mijn Vereniging van Eigenaren regelmatig conflicten. Dan heeft de een weer niet betaald, dan zit de ander te zeuren om slecht onderhoud. Daar kwam gelukkig verandering in toen we gingen werken met Parel Beheer. Deze VvE Beheerder is namelijk ook een ster in het oplossingen van onderlinge conflicten. Al die zielige ruzietjes zijn eindelijk verleden tijd geworden.

Heb jij hetzelfde probleem? Ben je toe aan verandering? Ga dan ook goed van start met jouw Vereniging van Eigenaren en schakel een partij zoals Parel Beheer in voor het VvE Beheer!