Leren laptoptassen voor hem én haar

Heb jij een mooie laptop maar ben je nog niet in het bezit van een goede, mooie, leren laptoptas? Een leren laptoptas is heel erg belangrijk. Niet alleen voor het beschermen van je laptop, maar ook voor de elegantie en stijl die het uitstraalt als je een mooie lederen laptoptas hebt.

Waarom een lederen laptoptas?

Laten we eerlijk wezen: een leren laptoptas straalt in het zakenleven een bepaalde elegantie uit. Het oogt luxe en is ook nog eens chique. Het is formeel en daarom in het zakenleven een must-have voor iedereen die zijn of haar laptop overal mee naartoe neemt. Waarom dan een leren laptoptas? Een leren laptoptas is ideaal voor mensen die een grotere tas bij zich willen dragen in verband met het meenemen van kabels, opladers, muismatten, muizen en ga zo maar door. Een leren laptoptas biedt dus veel meer opbergruimte dan slechts een laptophoes. En waarom dan van leer, vraagt u? Omdat een leren laptoptas niet alleen elegantie uitstraalt, maar ook van zulke goede kwaliteit is dat uw laptop en andere eigendommen gegarandeerd beschermd blijven tijdens een reisje.

Lederen laptoptassen voor haar

Bent u benieuwd welke leren laptoptas het beste past bij een vrouw? Ga dan eens kijken naar de leren laptoptassen die een bepaalde subtiele elegantie uitstralen. Dit zijn vaak laptoptassen die ietwat kleiner en fijner van maat zijn en zullen in wat lichtere en subtielere kleuren verschijnen. Ook hebben deze leren laptoptassen vaak extra bijvakjes omdat vrouwen nog wel eens wat meer kleine spulletjes mee in hun tas willen nemen dan mannen.

Lederen laptoptassen voor hem

Voor mannen geldt een andere norm als het gaat om leren laptoptassen. Het is gebleken dat mannen vaak liever een lerenlaptoptas willen die donker van kleur is, groot en efficiënt is en vooral het liefst een leren laptoptas die schuin over het lichaam gedragen kan worden. Bij deze leren laptoptassen zullen vaak minder kleine vakjes gezien worden, aangezien mannen liever een effen, simpele leren laptoptas zullen dragen.

Let goed op de kleur van de leren laptoptas

Wilt u graag een leren laptoptas cadeau geven aan iemand maar weet u niet zo goed welke u moet nemen? Houdt dan vooral rekening met de kleuren van de leren laptoptassen. Draagt iemand bijvoorbeeld veel donkere pakken of juist hele lichte, casual outfits? Stem uw leren laptoptas dan zo veel mogelijk af op het kleurgebruik van de persoon in kwestie. Zo zal u waarschijnlijk het beste in de buurt van de smaak van die persoon komen en zal het cadeau bijna altijd goed worden ontvangen!

Terug naar boven