Een vakantie in het prachtige Nederland

We gaan weer op vakantie! Maar nog niet iedereen wilt naar het buitenland en dat is goed te begrijpen. Nu de cijfers weer wat negatiever uitslaan, wil niet iedereen het risico nemen en zeker niet als het gaat om de vakantie. De vakantie moet immers toch een tijd zijn van ontspannen en dit soort risico’s horen daar niet bij. In deze blog vertel ik je hoe je toch een leuke vakantie regelt, gewoon in eigen land. Lees je mee?

Veilig op pad

Allereerst is het belangrijk om veilig weg te gaan van huis. We hebben veel thuisgezeten met z’n allen en nu is het tijd om er weer op uit te gaan, maar dat moeten we wel veilig doen. Houd voordat je vakantie begint de website van de overheid in de gaten. Zo ben je altijd op de hoogte van de huidige maatregelen en kan je onbezorgd vakantie vieren. Je hoeft je geen zorgen te maken over onveilige situaties of boetes, jij houdt je netjes aan de regels voor ieders gezondheid. Zo zorgen we ervoor dat het voor iedereen een fijne zomer wordt.

Met de trein of de auto

Als je in Nederland op vakantie gaat, kun je met de auto reizen, op de fiets en ook met het openbaar vervoer. Het vervoersmiddel voegt in dit geval echt wat toe aan je reis. Zo ben je met de auto snel op bestemming maar als je langs verschillende plekken wilt reizen, is wellicht één van de andere vervoersmiddelen leuker. Als je gaat fietsen, kom je langs allerlei leuke plaatsjes waar je kan stoppen voor een drankje en wanneer je met de trein reist, kun je er een soort stedentripje van maken en zo steeds in het centrum uitstappen, zonder parkeerkosten!

Wat voor vakantie zoek je?

Als je een vakantie wilt boeken, moet je kijken naar wat voor vakantie je leuk vindt. Wil je iets actiefs doen of hang je liever achterover. Een centrale plek in het land waar het altijd goed vertoeven is, is in een hotel Veluwe. Hier kan je genieten van de natuur maar ook rusten. Je kan wandelen of fietsen of in een spa helemaal tot jezelf komen. Als je wilt, kan je het zelfs afwisselen: de ene dag doe je iets actiefs en de andere dag doe je helemaal niets. Het is maar waar je zelf zin in hebt. Dat is nog eens vakantie houden, daarvoor hoef je helemaal niet naar het buitenland.

Terug naar boven