Ervaar de voordelen van een vergaderlocatie buiten de deur

Wekelijkse vergaderingen binnen een organisatie kunnen op ten duur als saai worden ervaren. Dit komt omdat de omgeving reeds bekend is. Hierdoor raak je niet meer geïnspireerd. Ook wordt het lastig om met innovatieve ideeën te komen. Een vergaderlocatie buiten de deur kan hier verandering in brengen. Een nieuwe vergaderlocatie stelt iedereen weer op scherp. OneMeeting.com verzorgt zulk soort locaties. Het enige wat je hoeft te doen is je locatie op te geven en boeken!

Waarom vergaderen buiten de deur?

Vergaderen, vaak gaap wekkend en saai. Elke maandagochtend weer naar die saaie vergaderzaal waar de muren inmiddels wel op je af komen. Dat flikkerende lampje waar je je al maanden aan ergert zorgt ervoor dat je het directiepraatje niet meekrijgt. Ook zit je met je hoofd bij al het werk dat je erna nog moet doen. Tijd voor een napraatje is er niet, want je moet weer aan het werk. Dit is jammer, aangezien vergaderen er juist voor moet zorgen dat er belangrijke beslissingen worden overwogen. Echter, het hoeft niet zo te zijn. Een nieuwe vergaderlocatie in een inspirerend gebouw of in een bruisende stad zorgt ervoor dat bij de les kan blijven. Als team ga je erheen en worden er nieuwe concepten bedacht. Uitgenodigden raken onder de indruk van de vergaderlocatie die je hebt gehuurd. Het doel van de vergadering komt ook meer naar voren, aangezien mensen minder snel afgeleid raken.

Alles in één

Een vergaderlocatie hoeft niet per se een saaie zaal te zijn met een standaard interieur. OneMeeting.com zorgt ervoor dat een organisatie weer opgewekt en wakker geschut wordt. Welke ruimte of stad je ook kiest, de vergaderlocatie is uniek én bijzonder. Dit komt doordat de experts de locaties met zorgvuldigheid hebben uitgekozen. Bij het huren van een vergaderlocatie bij OneMeeting.com wordt alles naast het vergaderen uit handen genomen. Zo wordt er gezorgd voor koffie, catering en goede internetverbinding. Ook wordt er gekeken naar de wensen van de klanten en organisaties. In overleg kunnen er meerdere wensen worden vervuld. Overal in Nederland is wel een vergaderlocatie te huur. Zo zijn er locaties omringd door de rustgevende natuur of juist in een hippe stad. Tevens zijn er locaties met luxe zalen of aan de kust. Er is altijd wel een passende vergaderlocatie beschikbaar, aangezien OneMeeting.com locaties kan regelen voor groepen variërend van 10 tot 250 personen. Daarnaast kan OneMeeting.com je in alle persoonlijke wensen voorzien.

Werkwijze

Het huren van een inspirerende en unieke vergaderlocatie is super makkelijk. Allereerst geef je aan in welke stad of regio je wil vergaderen. Daarna worden alle beschikbare locaties in de aangegeven omgeving weergegeven. Voor sommige locaties zijn er reviews geschreven. Voor de vergaderlocatie die jou het meeste aanspreekt, vraag je online een offerte aan. Hierbij kun je de datum(s) wanneer je wil vergaderen aangeven. Ook geef je per vergaderlocatie het aantal personen en de wensen aan. Als je een stad kiest, kun je aangeven in hoeverre de omgeving mag spreiden. Als de stappen zijn doorlopen, kun je eenvoudig de vergaderlocatie boeken. Het vergaderen kan dan écht gaan beginnen.

Terug naar boven