Jouw huis op standje ‘Fort Knox’ voor de vakantie

De vakantie is geboekt! Wat heerlijk. Ga je binnenkort nog op winterport of tel je de dagen af tot de zomervakantie? Of misschien ga je wel een weekendje weg, zodra het weer ernaar is en de pollen uit de lucht zijn. Wanneer je ook weggaat of waar je ook naartoe gaat, je wilt niet op vakantie zijn met zorgen aan je hoofd. Als je jouw tripje tot in de puntjes uitgestippeld hebt, wil je je vanuit jouw strandstoel niet druk maken over thuis. Zorg daarom dat jouw huis goed afgesloten is. Bijvoorbeeld door middel van een beveiligingssysteem met mistgeneratoren. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel manieren om jouw huis en eigendommen te beschermen van mensen met kwade wil. Deze manieren gaan veel verder dan de ouderwetse sleutel en slot.

De toekomst is nu

Inbrekers weten dat ook en hebben zich natuurlijk, maar helaas, ook verder ontwikkeld wat dat betreft. Flipperen, ofwel deuren of ramen openen door met een buigbaar pasje het slot tussen de deur of raam en het kozijn open te duwen, is een truc die zelfs jongeren kennen. Zorg daarom dat u sloten hebt die heer tegen bestand zijn. Op televisie zien we allerlei high-tech beveiligingssystemen in spionagefilms maar deze systemen zijn normaler dan u misschien denkt. Wij zijn immers allemaal ook alleen maar mensen en maken dus fouten, zoals de deur vergeten op slot te doen. Maar dit kan grote gevolgen hebben. Een slot is er enkel voor bedoeld dat niemand ongewenst uw huis binnen kan komen. Maar als iemand zich hier al voorbij heeft gewerkt, staat u veelal machteloos. Zeker als u zelf niet thuis bent.

Extra beveiliging

Een slot is er enkel voor bedoeld dat niemand ongewenst uw huis binnen kan komen. Maar als iemand zich hier al voorbij heeft gewerkt, staat u veelal machteloos. Zeker als u zelf niet thuis bent. Het is daarom aan te raden om een beveiligingssysteem in uw huis te laten plaatsen. Met sensors kunt u dan uw kamers in de gaten houden. Voor u gaat slapen schakelt u simpelweg het systeem in en zodra de sensors beweging of warmte opvangen en het slot niet op tijd wordt gedeactiveerd, gaat het alarm af.

Nieuwste van het nieuwste

Door mistbeveiliging in uw huis te plaatsen en de bijbehorende sticker naast de deur te plakken, schrikt u inbrekers af. Mocht een inbreker toch zo stom zijn en uw huis als doelwit kiezen dan verspreiden de mistgeneratoren een dikke mist waardoor de dief verblind raakt, maar uw spullen onbeschadigd blijven. Doe dit in combinatie met een abonnement waardoor uw systeem in contact staat met het politiebureau en u heeft een zeer grote kans dat de inbreker gepakt wordt.

Terug naar boven