Van één magazijnstelling naar een magazijn vol stellingen

Hoe meer succes je bedrijf heeft, hoe belangrijker het wordt om goed georganiseerd te zijn. En dat geldt echt niet alleen voor je administratie. Voor je het weet is je onderneming toe aan een groter magazijn. Je groeit al snel van één magazijnstelling naar meerdere stellingen om al je producten te sorteren op grootte, type en waarde. Kies je voor een magazijnstelling met legborden, of heb je palletstellingen nodig? Door je magazijn en logistiek volledig op orde te hebben, beperk je lekkage, heb je beter overzicht en kun je ook sneller voldoen aan bestellingen. Met een snelle levering bind je je klanten nog beter aan je onderneming. Maak volop gebruik van de beschikbare ruimte en zorg dat iedere magazijnstelling perfect gepositioneerd is.

Optimaal gebruik maken van beschikbare ruimte

Wanneer je iedere vierkante meter wilt benutten is het belangrijk om niet alleen in de breedte te werken, maar ook in de hoogte. Door slim gebruik van een magazijnstelling kun je je producten opstapelen zonder gevaar voor beschadiging. Daarnaast wordt het orderpicken veel gemakkelijker en kun je producten die bij elkaar passen clusteren. Plaats de hardlopers op een gemakkelijke hoogte en de artikelen die je minder vaak verkoopt op de bovenste of onderste plank. Op die manier benut je alle ruimte die je hebt in je magazijn, maar zorg je er ook voor dat je werknemers niet vaker dan nodig hoeven te bukken of boven het hoofd moeten tillen. Gezondheid en veiligheid voorop!

Palletstellingen voor een grote omloopsnelheid

Net een levering binnen gehad? Waar plaats je die pallet, die pas over een week of drie uitgepakt zal worden? Voor een grote voorraad die je niet dagelijks gebruikt zijn palletstellingen de perfecte oplossing. Je kunt namelijk boven je gebruikelijke voorraad een extra voorraad op de planken klaar hebben liggen. Met een vorkheftruck haal je het pallet van de stelling en vul je je voorraad weer aan. Door uit eigen voorraad te leveren hoef je nooit afhankelijk te zijn van trage of onbetrouwbare leveranciers. Jouw klanten worden op hun wenken bediend en weten dat jij een betrouwbare organisatie leidt. Iedere vierkante meter in je magazijn wordt optimaal benut, met palletstellingen voor je palletvoorraad. En een magazijnstelling voor je producten, die je volledig naar eigen inzicht kunt sorteren.

Draagkracht en stevigheid

Met een magazijnstelling voor je producten kun je veel meer voorraad kwijt. Het maximale draaggewicht van een legbordstelling is zo'n 180 kilo per niveau. Stel je stellingen af op de hoogte waarop jij ze wilt hebben. Zowel palletstellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen, bandenstellingen en grootvakstellingen zijn verkrijgbaar, zowel nieuw als gebruikt. Richt je magazijn opnieuw in en ontdek zeeën van ruimte die je nooit eerder benutte.

Terug naar boven